mercoledì 4 agosto 2010

Falun Dafa--Adevar.Bunatate.Toleranta


Bine ati venit la FalunDafaRomania.net. Acest prezentare este o copie dupa http://www.falundafaromania.net/index.htm. Aceasta colectie de pagini de internet este proiectat în întregime de practicanti Falun Dafa. Speram ca veti gasi în acest site un loc adecvat pentru a începe sa învatati despre practica Falun Dafa. Tot continutul acestui site – cu exceptia scrierilor fondatorului – reprezintaideile si parerile practicantilor Falun Dafa si nu trebuiesc privite ca reprezentând Falun Dafa în sine. Noi vrem doar sa va prezentam aceasta minunata practica si speram ca va veti face ceva timp pentru a o explora voi însiva!


Falun Dafa este o practica care a îmbunatatit sanatatea si a adus pace interioara pentru milioane de oameni din întreaga lume. Noi o numim practica de cultivare: „cultivare” se refera la îmbunatatirea inimii si a mintii prin studiul atent al principiilor universale bazate pe Adevar, Bunatate si Toleranta; „practica” înseamna a face exercitiile si meditatia pentru energizarea corpului.

Falun Gong, numita si Falun Dafa, este o forma antica de qigong, fiind o practica de purificare a corpului si a mintii prin intermediul unor exercitii speciale si a meditatiei. Ca si tai chi, qigong-ul este o parte vitala a vietii multor oameni din Asia; aproape fiecare parc din China este plin de oamenii care practica aceste arte înca de la ivirea zorilor.

La numai câtiva ani dupa ce a fost facuta publica în 1992, Falun Dafa a devenit cu rapiditate cea mai populara forma de qigong din istoria Chinei. Principalul motiv al popularitatii sale consta în faptul ca spre deosebire de alte practici de qigong, Falun Dafa pune accent nu numai pe cultivarea fizica, ci si pe cultivarea caracterului moral în viata de zi cu zi, conform principiilor înalte predate de D-l. Li Hongzhi, fondatorul practicii Falun Dafa.

Eficacitatea practicii Falun Dafa în îmbunatatirea sanatatii precum si principiile sale profunde au facut foarte repede practica extrem de populara în întreaga lume. De când a fost prezentata publicului larg de catre D-l. Li, Falun Dafa a atras zeci de milioane de oameni din peste 77 de tari. Majoritatea marilor orase si universitati din S.U.A., Canada, Australia si Europa au grupuri de practica Falun Dafa.

Oamenii care practica Falun Dafa apartin tuturor categoriilor, Falun Dafa depasind granitele culturale, sociale, economice si nationale. Practica s-a raspândit larg de la om la om, deoarece aceia care o învata gasesc ca avantajele obtinute sunt mult prea mari pentru a fi pastrate doar pentru sine.
Dar va las pe voi sa vizionati  sa invatati cele cinci ezerciti care trebuie sa le practicati intrind direct pe saitul tradus  in limba Romana........http://www.falundafaromania.net/exercises.htm.

0 comments:

Posta un commento