domenica 8 agosto 2010

Red Bull si adevărurile ascunse despre Glucuronolactone



Ancheta iniţială în iunie 2007.Articolul a fost actualizat la data publicării iniţiale. Circulă de ceva timp prin e-mail o alarmă, sub forma de prezentare PowerPoint,care spune lucruri de groaza despre o băutură populară. Iată câteva exemple din textul de alarmă. Per primu lucru are un limbaj incorect.
Pericolele a Red Bull

Aceasta este o temă asupra sănătăţii publice

Jorge Mier Hoffman
Red Bull a fost creat pentru a stimula creierul persoanelor supuse la efort fizic mare (stres) si nu pentru a fi consumat ca o băutură.
Red Bull este "o băutură Revitalizarea care este vândut în întreaga lume, precum:
"Aceasta creşte rezistenţa, ajută capacitatea de concentrare şi viteza de reacţie, aducând mai multa energie si imbunatateste starea emotionala a mintii (aparent, dar in realitate). Toate acestea se găseşte într-o cutie de bautura energizanta Red Bull de mileniu ..! "
Red Bull a reusit sa penetreze aproape 100 de ţări din întreaga lume. Brand de Toro Rosso, în calitate de clienţi în special tinerii şi sport atractiv pentru cele două segmente stimulează cauza băuturii.
Vedea adevărul "acestei bauturi
Franţa şi Danemarca sunt interzise a fi un cocktail de moarte, care a stârnit componentele sale amestecat cu vitamina "Glucuronolactone" chimice extrem de periculoase, care a fost dezvoltat de către Departamentul de Apărare în 60 pentru trupele lor în Vietnam, Asthe implementat ca un drog halucinogen care a facilitat stresul de război. Dar efectele sale au fost atât de devastator pe care organismul de administrare a părăsit înainte de o rată ridicată de dureri de cap, tumori cerebrale şi boli de ficat, au arătat că unii soldaţi care au folosit-o.
Şi după toate astea, poate a Red Bull încă spune că printre membrii săi este Glucuronolactone, medical calificat ca un stimulent. Dar asta nu se poate spune de Red Bull sunt consecinţele consumului, care necesită introducerea o serie de avertisment:

1. Şi "periculos dupa ce au baut, dacă nu faci activitate fizică, deoarece funcţia sa revitalizarea accelerează ritmul cardiac şi poate determina un fulger accident vascular cerebral!
2. Tu a alerga riscul de hemoragie cerebrală din cauza Red Bull contine componente care sunt subţire sânge, astfel încât inima poate pompa fără prea mult efort, astfel încât să puteţi face un efort fizic cu oboseală mai puţin.
3. Şi "interzis să se amestece Red Bull cu alcool, deoarece compusul este convertit într-o atentatele cu bombă de" moarte "care atacă direct ficatul, provocând în acest sens, astfel încât zona afectată nu mai regenera.
4. Una din componentele principale ale Red Bull este vitamina B12, utilizate în medicină pentru recuperarea pacienţilor care sunt într-o comă de alcool, prin urmare, hipertensiune arterială şi starea de excitare care le sunt, după luarea acesteia.
5. Consumul Regulare a Red Bull se alătură apariţia unei serii de boli nervoase şi ireversibile neurologice.
CONCLUZIE: Este o bautura care ar trebui să fie interzise, deoarece unele ţări fac deja. Cauta pe Internet alte studii ale acestei bauturi periculoase.

Aldoilea test îi ma corect care mia fost semnalat în 2008 Adevărul "pe Red Bull DRINK Această băutură este vândut în toate supermarket-uri din ţară. Copiii noştri şi prietenii ori de câte ori doresc, experienţa poate .. si poate fi fatal. Red Bull a fost creat pentru a stimula creierul persoanelor în curs de mare efort fizic şi să nu fi consumat ca o băutură răcoritoare sau nevinovat.
Red Bull este bautura care este comercializat la nivel mondial cu sloganul lui: "Aceasta creşte rezistenţa, facilitează capacitatea de concentrare şi timpul de reacţie, mai multă energie şi îmbunătăţeşte starea de spirit".Toate acestea pot fi găsite într-o cutie de bautura energizanta Red Bull de mileniu (în funcţie de proprietari).

Red Bull a reuşit să obţină, în aproape 100 de ţări din întreaga lume. Brand de Toro Rosso, are cea mai mare consumatorilor şi sportivi tineri, care le folosesc pentru producerea de stimuli.
ISTORIC: Această băutură a fost creat de Dietrich Mteschitz, un antreprenor de origine austriacă ce a descoperit din întâmplare pe o excursie la Hong Kong, în timp ce lucrează pentru o companie care periuţele de dinţi fabricate. Lichid pe baza unei formule care conţine cofeină şi taurină, a fost ultimul răcnet în această ţară, astfel încât a crezut că această băutură ar fi întâmplat în Europa, unde, cu toate acestea, nu există, şi am văzut, de asemenea, o oportunitate de a deveni antreprenori.
, Ci "adevărul" DESPRE Această băutură şi "unul pe altul!
În Franţa şi Danemarca au interzis doar pentru a fi un cocktail de deces, datorită componentelor sale amestecat cu vitamine Glucuronolactone, agent chimic deosebit de periculoase, elaborate de către Departamentul de Apărare, în timpul celor 60 de a ridica moralul trimis în Vietnam, care a fost ca un drog halucinogen care calmat îngrijorările de război. Dar efectele sale au fost devastatoare în organism, şi a fost cauza multor dureri de cap, tumori cerebrale şi boli de ficat care a lovit soldati care au mincat. Şi dincolo de aceasta, poate a Red Bull este citită în componentele sale: GLUCURONALACTONE, clasificate ca un stimulent. Dar asta nu se poate spune de Red Bull, sunt consecinţele sale de recrutare, care ar fi trebuit să adăugaţi un număr de avertizare GRAVE:


1. Şi "periculos să bea, dacă nu îşi exercită, din cauza funcţiei sale energizante accelereaza ritmul cardiac si poate cauza un fulger atac de cord.
2. Poate provoca hemoragie cerebrală, datorită faptului că Red Bull contine componente care se diluează sanguin către inimă este pompa mai repede, şi aşa să facă un efort fizic cu mai puţin efort.
3. Şi "interzis să se amestece Red Bull cu alcool, deoarece rezultatul este o bomba" moarte "care ataca direct ficatul, provocând zona afectată nu mai regenera.
4. Una din componentele principale ale Red Bull este vitamina B12, utilizate în medicină pentru recuperarea pacienţilor care se află în comă de etil (comă provocată de consumul de alcool), precum şi starea de excitare te simti dupa ce au baut-o, ca am fost beat fără potabilă orice băutură alcoolică.
5. un consum regulat de Red Bull poate provoca apariţia unei serii de boli nervoase şi ireversibile neurologice (nu de recuperare!)

Dacă citiţi aceste instrucţiuni pe o cutie de băutură Berrest vreodată?
CONCLUZIE: Este o bautura care ar trebui să fie interzise în întreaga lume. Venezuela, Republica Dominicana, Puerto Rico şi alte ţări din Caraibe deja atenţionează alte naţiuni, în special din cauza amestecului de aceasta bautura cu alcool este o bombă pentru organismul uman, în special pentru adolescenti, dar şi adulţi. Această băutură este vândut în supermarketuri şi magazine din ţara noastră şi atunci nu-l bea şi descurajarea altora de băut în special a copiilor ... poate fi mortala.

Acest articol a fost preluat de pe saitul următor:
http://attivissimo.blogspot.com/2007/06/antibufala-red-bull-bevanda-letale-di.html

Afost tradus din italiana în limba Româna cu Google Traductore.

0 comments:

Posta un commento