sabato 14 agosto 2010

Sănătate și energie

Exerciţiile Falun Dafa


Cele cinci exerciţii Falun Dafa sunt uşoare, cu mişcări lente şi simplu de învăţat. Puteţi citi conţinutul acestei pagini pentru a vă face o vedere generală despre fiecare exerciţiu, apoi apăsaţi pe link-urile de sub fiecare descriere a exerciţiului pentru a vedea instrucţiuni mai detaliate, cât şi video clipuri ale D-lui Li efectuând fiecare exerciţiu.
Desigur, un mod mai uşor de a învăţa este de a primi o lecţie gratuită la locul de practică din vecinătatea voastră. Nu este necesar să stabiliţi o întâlnire doar prezentaţi-vă şi învăţaţi! Pentru a găsi un loc de practică în apropiere, consultaţi lista noastră de contacte.



Exerciţiile Falun Dafa sunt:
Exerciţiul 1: Buddha arătând o mie de mâini
Exerciţiul 2: Poziţia în picioare Falun
Exerciţiul 3: Penetrarea celor două extreme cosmice
Exerciţiul 4: Marele circuit ceresc
Exerciţiul 5: Întărirea puterilor divine


Exerciţiul 1: Buddha arătând o mie de mâini




Principiile: Exerciţiul "Buddha arătând o mie de mâini" este centrat pe întindere, pentru deschiderea tuturor canalelor energetice. După practicarea exerciţiului, începătorii vor putea obţine energie în scurt timp iar practicanţii experimentaţi se vor putea îmbunătăţi rapid. Acest exerciţiu face ca toate canalele energetice să fie deschise din plecare, permiţând practicanţilor să cultive imediat la un nivel foarte ridicat. Mişcările acestui exerciţiu sunt destul de simple, pentru că Marea Tao, de regulă, este simplă şi uşor de învăţat. Deşi mişcările sunt simple, la un nivel înalt ele controlează multe lucruri dezvoltate de întregul sistem de cultivare. Când se practică acest exerciţiu, practicantul îşi va simţi corpul cald şi o senzaţie unică de existenţă a unui câmp de energie foarte puternic. Aceasta este cauzată de întinderea şi deschiderea tuturor canalelor energetice în întregul corp. Scopul este de a se pătrunde în regiuni în care energia este blocată, de a se permite energiei să circule liber şi uşor, de a mobiliza energia din corp şi de sub piele, circulând-o viguros şi de a absorbi o mare cantitate de energie din univers. În acelaşi timp permite practicantului să intre rapid în starea în care are un câmp de energie qigong. Acest exerciţiu este practicat ca exerciţiu de bază al Falun Gong şi de obicei este executat primul. Este una dintre metodele de întărire a cultivării.
- Extras din Falun Gong, de Dl. Li Hongzhi
Învăţaţi Exerciţiul 1



Pentru instrucţiuni complete click aici
Pentru a descărca muzica si prezentarea video click aici
Pentru exercițiu număru 2 click aici...
Pentru exercițiu număru 3 click aici...
Pentru exercițiu număru 4 click aici...
Pentru exercițiu număru 5 click aici...
Informațile au fost preluate de pe acest sait http://www.falundafaromania.net/exercises.htm

0 comments:

Posta un commento