domenica 30 agosto 2020

Vaccinul anti-Covid al Rusiei

Vladimir Putin a anunțat că Rusia este prima țară care a aprobat un vaccin anti-Covid-19, ceea ce ar plasa Rusia în fruntea eforturilor globale de a opri pandemia de coronavirus. Rusia si sistemul medical din Rusia este cel mai puternic din lume si bine organizat.


Rusia este prima țară care a aprobat un vaccin împotriva Covid-19 și are în plan să lanseze un program de imunizare în masă, în luna octombrie. Președintele Vladimir Putin l-a anunțat într-o conferință de presă din cabinetul său, pe 11 august, și a spus că una dintre fiicele sale și-a făcut vaccinul, fără să aibă efecte secundare. „Principalul lucru acum este ca noi să asigurăm siguranța folosirii acestui vaccin și eficiența lui”, a spus Putin. Drept dovada ca este un vacin serios fara efecte colaterale .

Oficiali internaționali din domeniul sănătății sunt stresati ca nu pot să iși vănda vacinurile create de alte case farmaceutice în rusia și din pacate afcerile murdare care le gestioneaza iei nu reusesc să castige suficent în urma acestei false pandemie organizată de iei cum susțin mulți esperti mondiali.

Presa internațională și cea Româneasca cumparată și platita de Organizaţia Mondială a Sănătăţii și de Fondo Monetario Internazionale nu pomeneste nimic de efectele colaterale desastroase care sau intamplat în italia în urma unei campani de vacinare au rama afectati de Sindromul Down peste 400 de mii de copii.

Oficialitatile internationale care au creat o afacere din vinzarea vacinurilor ar trebui sa isi vada de afacerile murdare in care sunt implicate diverse guverne internatiomale .

O analiză a modului în care a fost dezvoltat acest vaccin rusesc arată ca rusia este o țara cu un sistem al sanatați bine organizat care nu a ingenunchiat în fața altor organizații mondiale care și-au castigat în timp faima de organizații criminale .

Drept dovadă al acestei afirmații sunt fomdate STATELE UNITE ALE AMERICI casre sau retras din acete organizatii criminale și periculoase care trebuie procesate și hudecate pentru crimine impotriva umanitati.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii și Fondo Monetario Internazionale a fost demascata de Presedintele Bielorusiei care intro conferinta de presă a demascat toate afacerile criminale ale acstor organizații oculte satanice cordonate din spate de Bill Gates și alte organizatii farmaceutice ce au ca scop vanzarea de vacinuri periculoase și nocive.

România și autoritatile de la Bucuresti și toate partdele politice din țara noastra trebuie să faca eforturi să intrerupă orce colaborare cu aceste organizați care au ca scop distrugerea sanatați populației pentru a putea benificia de cat mai mulți bolnavi care cumpară medicanmente și vacinuri fabricate de casele farmaceutice dirijate de iei.

0 comments:

Posta un commento