sabato 25 dicembre 2021

Lectia de imunologie cu Dr. Adina Alberts



în mod normal un virus care te atacă pe tine organism intră prin singur aici în mucoasa mucoasa se apără dă niște semnale.
Aparent mecanismul imediat imunitate imediată cu Makarov face de multe ori e suficient că nu se mai întâmplă nimic.
Adică imediat anihilat virusul. Asta este imunitatea imediată. La fel vaccinul nu are cum să se dea.
Dacă am trecut prin boală și nu mai avem anticorpi circulant pentru că organismul este deștept pentru Dumnezeu natura nu face risipă și atunci după un interval de câteva luni acest anticorp nu își mai au rolul să stea în sânge anticorpii de altfel ei nu intervin în distrugerea virusului. Ei sunt ca niște fanioane ca niște stegulețe anticorpii se așază acolo unde au detectat care exista particule virale ei nu fac altceva decât să cheme nu luptă.
Nu te cheamă arsenalul ci tot toxic să vină să distrugă. Sunt aici veniți aici.
Asta fac anticorpii există celule cu memorie. Al doilea mecanism deci nu mai avem anticorpi circulant dar o parte din aceste celule limfocite au rămas cu memoria că undeva în trecut această infecție instalată în organism la o altă întâlnire cu virusul respectiv acele celule cu memorie instant declanșează tot arsenalul imunologie de protecție și ești foarte repede foarte repede în decurs de câteva ore protejat pentru noua infecție.
Imunitatea naturală este cea mai completă și eficientă și corectă. Asta nu înseamnă că trebuie să ne efectuăm și să ne ducem unde e coronavirus dacă nu găsesc nu asta voiam să spun nu pentru asta nu pentru asta fac eu această pledoarie fac pledoaria pentru a înțelege că un om care a trecut prin boală să ne spune unul din postulat de minciună nu se duce să se vaccineze pentru aceeași boală că nu are niciun sens. Nicio mare pandemie mondială că nu e prima pe care o traversăm.
Nu a mers din rău în mai rău încât nu a mai termina o niciodată.
Ele s au stins de la sine tocmai pentru că pe măsură ce virus și virusurile suferă mutații.
Dar niciodată nu suferă o mutație care să fie mai gravă decât prima. Altfel ne au decimat de mult nu au insistat de mult pentru ca ele pe măsură ce trece timpul sunt din ce în ce mai puțin patogene.
Demult știm că o cantitate mică de aspirină are efect anti agregat placheta adică împiedică să se formeze dopuri de sănge. și atunci dacă este de asemenea teroare 75 de miligrame dar există și prin care 100 de grame mg.
Mă scuzați deci undeva între 75 100 125 mg cam asta este doza de aspirină pe tablete și una pe zi nu mai mult.
însă dacă mai mult nu facem decât să sărim de efectul de Santiago dam placheta e ceva ce antiinflamator nu ni l dorim.
Nu dorim pe acest an de an alegand placheta adică să nu obținem să nu se formeze cheaguri înainte de a face vaccinul măcar două săptămâni după ce facem acum două trei săptămâni.
Eu cred că este cea mai corectă atitudine pe care am putea să o avem cu datele pe care le cunoaștem despre aceste vaccinuri până acum.
Mai există încă un text este vorba de un text care a apărut de curând.
Acest text ne pune în evidență existența celulelor T sau B. Memoria anticorpi.
Dar datorită acestui test de imunitate ne arata ca avem imunitate celulară și știm că am trecut prin boală lucru senzațional.

0 comments:

Posta un commento