mercoledì 1 luglio 2020

Descide al treilea ochi numit glanda pineală

Glanda pineală produce o substanță ce este cunoscut drept DMT, o substanță capabilă să conducă individul să aibă călătorii extra-dimensionale și extra-temporale.
Acest lucru se întâmplă noaptea în timpul viselor, când glanda pineală este cea mai activă.


Se pare că, până în prezent, nu se acordă prea multă importanță celui de-al treilea ochi, cu trecerea timpului a dus la o atrofiere treptată a acestui organ și la pierderea unor valori precum spiritualitatea, dragostea de aproapele nostru, dar acest lucru coincide „incredibil” cu o prostire mondiala si manipularea a maselor.
În interiorul glandei pineale curge apă, care în timp se calcifiează. Aceasta duce la o atrofie a glandei. Acest proces de calcar și atrofie este accelerat în principal datorită alimentației moderne: în special cu utilizarea compușilor fluor folosiți ca aditivi în apă, băuturi, alimente și dispozitive medicale obișnuite, cum ar fi pasta de dinți pentru băuturi răcoritoare carbogazoase, apa fluorizată, zaharuri rafinat.

Glanda pineală se activează și „coboară” noaptea, cu întunericul și somnul, prin urmare, pentru a reactiva acest organ atrofiat, la majoritatea oamenilor aceste două acțiuni sunt necesare: dormiți și meditați.
Prin urmare, sfatul este să evitați cât mai mult posibil aportul de fluor, să citiți etichetele apei îmbuteliate dacă tot utilizați, căutați pastele de dinți fără fluor

alte surse de aport de fluor sunt:
gumă
medicamente
băuturi carbogazoase (coca cola - pepsi etc ...)
ceai îmbuteliat sau conserve
Gatorade
bastoane de pește (dezosate mecanic)
bete de pui (dezosate mecanic)
alimente gătite în recipiente cu o bază de teflon (fluorul este utilizat la producerea materialelor plastice cu frecare scăzută, cum ar fi teflonul, și în lichidele de răcire, cum ar fi freonul.)
câteva săruri de bucătărie fluorurate
unele tipuri de anestezice (Enflurane, Isoflurane și Sevoflurane)

0 comments:

Posta un commento