sabato 29 agosto 2020

Să-l apărăm pe Grigori Grabovoi și învățătura sa: viitorul umanității este în joc!

Susținem omul de știință și misticul rus Grigori Grabovoi și învățătura Sa și dorim să contribuim la procesul continuu de reabilitare completă a acestuia.

Grigori Grabovoi îndeplinește de mulți ani sarcina de a preveni posibile catastrofe globale și de a asigura dezvoltarea eternă și sistemică armonioasă a umanității pe Pământ.

Folosindu-și abilitățile înnăscute de clarviziune și prognoză pilot, Grigori Grabovoi a salvat în mod repetat vieți de dezastre naturale și tehnologice. Mai multe organizații rusești și internaționale au găsit o corespondență de 100% în veridicitatea previziunilor lui Grigori Grabovoi cu privire la evenimentele reale.

Dar toate acestea sunt puse sub semnul întrebării de discreditarea faptului că mass-media, cu complicitatea unei părți a instituțiilor, s-au răspândit despre Grigori Grabovoi, oferind informații false care au întârziat puternic aplicarea Învățământului lui Grigori Grabovoi pentru mântuire, care ar fi putut preveni și preveni multe situații de suferință din ultimii douăzeci de ani, în primul rând pandemia atribuită Coronavirusului.

De fapt, în 2002, Grabovoi a avertizat deja lumea despre situația pe care o trăim în prezent, cu următoarele cuvinte:

„Deja astăzi există experimente care vizează ... dezvoltarea sistemelor bacteriologice (în China însăși), care permite utilizarea virușilor obișnuiți, cum ar fi gripa sau hepatita C, și îmbunătățirea acestor viruși. Acestea sunt cele mai periculoase sisteme virale, care se întorc în mod incontestabil în acele regiuni din care au fost produse ... Dacă, de exemplu, China folosește chiar și mijloace de distrugere cu putere redusă, atunci valul de revenire, pe aceeași infecție bacteriologică, se poate dezvolta în scenarii neașteptate de laborator ... Nu trebuie permise mutații problematice ale agenților patogeni obișnuiți. Și activitatea de prevenire ar trebui să înceapă încă din luna mai.

(preluat din periodica „Varianta de dezvoltare a previzualizării” nr4 (5), pagina 3).

Mai mult, Grabovoi însuși a indicat cu exactitate ce trebuie făcut pentru a preveni pandemia:

"Este recomandabil să contribuie la negocierile dintre Rusia, China, India, Japonia și țările Europei de Vest, privind neproliferarea acestor sisteme toxice (bacteriologice și chimice), de asemenea, în opțiunea locală, pentru a adopta acorduri confirmate oficial, nivel interstatal, deja în următorii trei ani ... În caz contrar ... răspândirea armelor bacteriologice ... ar putea provoca mutația unor boli. "

(preluat din periodicul „Varianta de dezvoltare PREVIZIUNE” nr. 4 (5), pagina 3).

Grabovoi a dezvoltat, de asemenea, tehnologia PRK-1U, capabilă să contracareze coronavirusul și toate viitoarele mutații ale virusurilor periculoase. Dispozitivul include caracteristici de protecție, chiar dacă virușii mută rapid, datorită elementelor de inteligență artificială dezvoltate și brevetate de Grigori Grabovoi. Sute de rezultate pozitive privind protecția împotriva COVID-19 au fost deja înregistrate în diferite părți ale lumii.

Prin urmare, Grigori Grabovoi nu numai că a prezis pericolul cu aproape douăzeci de ani înainte și a indicat deja cum să îl prevenim, dar a dezvoltat și tehnologia pentru a rezolva situația de urgență în care ne aflăm.

Și ce au făcut instituțiile și mass-media? NIMIC.



Într-adevăr, mass-media rusă, cu conivința unor instituții, a lansat un atac mediatic fără precedent împotriva lui Grigori Grabovoi pentru a-și discredita munca și învățătura, exploatând chiar victimele tragediei de la Beslan; auziți ce a spus președintele Asociației Mamelor Beslan în mass-media rusă că „cu un cinism deosebit au profitat, într-un mod inuman, de durerea mamelor din Beslan după actul terorist din 2004 pentru a răspândi afirmații în mod deliberat false despre G.P. Grabovoi ”. (4 ianuarie 2007).

Atacul mass-media și politic, complet nefondat, a dus la un discredit serios asupra operei și figurii lui Grigori Grabovoi, cu rezultatul că nu a fost luată nicio măsură pentru prevenirea pandemiei și nici pentru activarea procesului de protejare a umanității. și Mântuirea globală indicată de zeci de ani de către omul de știință.

Pentru bunăstarea noastră, pentru cea a copiilor noștri și a întregii umanități, cerem:

1) Presei care au publicat sau publicat știri false și discreditante împotriva lui Grigori Grabovoi pentru a le corecta imediat, răspândind adevărul.

2) Toată mass-media să publice articolul din 2002 în care Grigori Grabovoi a prezis situația actuală și riscurile care încă ne așteaptă (aici în originalul rus)

3) Instituțiilor politice și medicale să experimenteze imediat tehnologia de salvare a vieții lui Grigori Grabovoi și să o introducă imediat în toate locurile cu un număr mare de oameni.

Mergeți și semnează petitea online pentru a-l susține pe Grigori Grabovoi și învățământul său: viitorul umanității este în joc!



0 comments:

Posta un commento